BEL VA DUMGʻAZA CHIGALLARI - Xalilov Sanjar Abduvohid o`g`li. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bel va dumg`aza chigallari va ularning hosil boʻlishi, topografiyasi, tarmoqlari va innervatsiya sohalari bo`yicha fikr yuritildi.