TERMIZ AGROTEXNOLOGIYALAR VA INNOVATSION RIVOJLANISH INSTITUTI TESHIKDALACHOY – (HYPERICUM PERFORATUM L.) O’SIMLIGINI DORIVORLIK XUSUSIYATI VA YETISHTIRISH TEXNALOGIYASI. - Murodov Rustam Zokirjonovich; Xaydarov Mirzoxid Baxtiyor o‘g‘li; Shaymardonov Sherzod Sodiq o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolamda Teshik dalachoy - Hypericum Perforatum L. o’simligining yetishtirish texnologiyasi ,biologiyasi,qishloq va xalq xo’jaligidagi ahamiyat,kimyoviy tarkibi va dorivorlik hususiyatlari yoritilgan.