O’QUVCHILAR NUTQIDAGI KAMCHILIKLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH USULLARI. - Olimova Dilafruz Botirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada nutq tushunchasi, nutq o‘stirish metodikasi, uning ahamiyati, o‘quvchilar nutqini rivojlantirish yo‘llari, metodikasi, nutqni egallashning qator aspektlari, nutq o‘stirish yo‘nalishlari, o‘quvchilar nutqini o‘stirishda aniq belgilangan talablar, ta’lim-tarbiya jarayonida nutq o‘stirishga erishish orqali o‘quvchilarda shakllantirilishi lozim bo‘lgan hayotiy ko‘nikmalar haqida so‘z boradi.