STOMOTOLOGIYA SOHASIDA MIJOZLAR NAVBATINI AXBOROTLASHTIRISHNING AHAMIYATI VA UNING DOLZARBLIGI. - Olimjonova Hilola Rahimjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola stomotologiya sohasida mijozlar navbatini axborotlashtirishning ahamiyati va uning dolzabligi haqida. Stomotologiya markazlarida mijozlar navbatini axborotlashtirish markazning boshqaruv ishlarini yengillashtirish, mijozlar bilan tez va samarali aloqa qilishni ta’minlash, shifokori va mijozning vaqtini tejash, to‘lov masalalarini qulay hal qilish, mijozlarning yaxshi shifokor tanlash imkoniyati hamda markazning effektiv va mijozlarga sifatli xizmatlarni taqdim qilish imkoniyatini berishi o’rganilgan.