BOSHLANG‘ICH TA'LIMDA RUHIY SALOMATLIKNING AHAMIYATI - Aliqulova Iroda Ilhom qizi ,; Xudoyqulova Fazilat Bo‘riyevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: So‘nggi yillarda boshlang‘ich ta’limda ruhiy salomatlikning muhim ahamiyati tobora ortib bormoqda. Bolaning ta'lim yo'lidagi poydevor yillari nafaqat akademik qobiliyatini, balki hissiy barqarorligini va ijtimoiy farovonligini shakllantirish uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada boshlang'ich ta'limda ruhiy salomatlikka ustuvor ahamiyat berish yosh o'quvchilarning har tomonlama rivojlanishini ta'minlashda muhim rol o'ynaydi.