BOLALARDAGI SHAXS TUSHUNCHASI RIVOJLANISHIDA PSIXOLOGIK OMILLARNING MUHIM VAZIFALARI - Djumatova Maxsus Axmetovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy rivojlanishi va bu jarayonda muhim ahamiyat kasb etuvchi omillar va vositalar haqida fikrlar bayon qilingan.