BOLALARDA ZARARLI ODATLARGA QARSHI IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH - Innazarova Shoxnoza Sulaymonovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilarning kundalik faoliyatlari, o’quvchilarning kun tartibi va mobil qurilmalardan foydalanish madaniyati, o’quvchilarda zararli odatlarni oldini olish, mukkasidan ketishning yo‘qotish yo‘llari, o’quvchilar bo’sh vaqtlarini mazmunli tashkil etish omillari bayon etilgan.