UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA BIOLOGIYA FANINI OʻRGANISHNING DOLZARB MASALALARI - Nazarova Nigora Xurramovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Biologiya fanidan metodlarni qo’llashning samarali chiqishi o’qituvchiga ham o’quvchining imkoniyatiga ham bog’liq. Shunday metodlar borki ular bilan darsni qiziq o’tish bilan birga samaraga ham erishiladi. Aytib o’tilgan metodlar tajribalar natijasida tavsiya qilingan.