МАКТАБГАЧА ЁШДА БЎЛГАН БОЛАЛАР ҚЎРҚУВИНИ ОИЛА МУҲИТИДА БАРТАРАФ ЭТИШ - Наргиза Қодирова ,; Холматова Зиёда , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
АННОТАЦИЯ: Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги болаларнинг қўрқув сабаблари, болаларда қўрқувнинг намоён бўлиши, қўрқувни олдини олиш йўллари ҳақида баён қилинган.