SINFDAN TASHQARI ISHLARNI TASHKIL ETISHDA INNOVATSION O’QITISH TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Odilova Dilbar O'sarjon qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Sinfdan tashqari ishlar o’quvchilarning darsdan bo’sh vaqtlaridagi o’quv – tarbiya jarayonini to’ldiradi va kengaytiradi, o’quvchilarning mustaqil bilim olishlariga, ijobiy qobilyatlarini, tashabbuskorligini oshirishiga imkoniyat yaratadi. Ushbu maqolada boshlang’ich sinf matematika darslarida o’quvchilarning sinfdan tashqari ishlarini tashkil etishning maqsadi, mazmuni, shakllari, vositalarini ko’rib chiqamiz.