SABOT UL-OJIZINDA TAJNIS - Abduraimova Gulshoda Abdurashid qizi ,; M. Xasanova , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: “Sabot ul-ojizin’’ da kelgan tajnislar haqida muxtasar so‘z yurit iladi. Tajnis qator ko‘rinishlari tahlilga tortilib, yozuvchining mahorati ochib beriladi.