SHAXS XUSUSIYATLARI VA JAMIYATDAGI MUHITGA MOSLASHUVINI OʻRGANISHNING MUHIM MASALALARI - Toxirova Sabohat; Rustamova Dilafruz (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada dеstruktiv shaxs va uning manipulyativ munosabatlari, dеstruktiv shaxs manipulyativ munosabatlarining muqim jihatlari yoritilgan. Shuningdеk, nizoli o’zbеk oilalarida er-xotinlarning manipulyativ munosabatlari darajasi tadqiqoti natijalari bayon etilgan.