QISHLOQ XO‘JALIGINI RIVOJLANISHIDA IQTISODIYOTNI O'RNI - Ashurmetova Nigora Ozodbekovna ,; Muhammadaminov Sarvar Nodirbek o'g'li. , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi tarmog‘ining mamlakatimiz iqtisodiyotidagi o‘rni ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, bu sohani rivojlantirish bo‘yicha Prezidentimiz tomonidan qabul qilingan qarorlarga ham to‘htalib o‘tilgan.