KOMPRESSOR QURILMALARIDA ELEKTR ENERGIYA TEJAMKORLIKNI OSHIRISH.KOMPRESSOR QURILMALARINI CHASTOTA O‘ZGARTGICH YORDAMIDA BOSHQARISH VA AMALIYOTGA TATBIQ ETISH. - Ismailov Astan Ibragimovich; G‘ulomov Azizbek Murodjon oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada yuqori bosim ostida ishlaydigan komperssorlarning ish rejimlari taxlil qilingan. Komperssorlarning bir necha xil tizimi ishlari taxlili ko‘rib chiqildi. Porshenli, vintli va chastota o‘zgartgich yuritmali vintli kompresslorlar taxlil qilindi.