TA’LIM MUASSASALARIDA TARBIYAVIY KORREKSION FAOLIYAT - Oblokulova Malika Fattokul kizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiyaviy korreksion faoliyat haqidagi nazariy bilimlarga asoslangan holda, tarbiyaviy korreksion faoliyat asosida o‘quvchilarda mafkuraviy immunitetni shakllantirish masalalariga e’tibor qaratiladi. Shu jumladan, tarbiya borasida qator fikr-mulohazalar maqola mazmunida o‘z aksini topadi.