SANOATLASHTIRISH DAVRIDA O'ZBEKISTONDA IJTIMOIY- IQTISODIY AHVOL (1930 – 1940-YILLAR) - Raxmatulloyev Umid ,; Haitov Jahongir Shodmonovich, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Mazkur maqolada 1930-1940 yillarda O`zbekiston aholisining ijtimoiy-iqtisodiy hayoti, sanoatlashtirish davrining mamlakatdagi ko`rinishi va natijalari haqida adabiyotlar tahlili orqali mulohazalar keltirilgan.