O’ZBEKISTON VA JAHON HAMJAMIYATI:O’ZARO MANFATLI VA ISTIQBOLLI TASHQI SIYOSAT MASALALARI BO’YICHA YONDASHUV - Xakimov Biloliddin Ahroldin o‘g‘li; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Maqolada bugungi kunda O’zbekiston Respublikasining jahon mamlakatlari bilan olib borayotgan do’stona aloqalari va rivojlanish strategiyalari va istiqbollari massalalari bo’ycha yondashilgan.