BOLALARNI TEJAMKORLIKKA OʻRGATISH SOHASIDAGI TARIXIY TAJRIBALAR - Ergasheva Feruza (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilariga tejamkorlikni o'rgatish bo'yicha tarixiy ullamolarimizning fikr va mulohazalari haqida ma'lumotlar berilgan.