MUQOBIL ENERGIYA MANBALARIDAN FOYDALANISH AFZALLIKLARI. - Mirzaxokimova Zulayho Baxromjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Muqobil energiya manbalaridan keng ko’lamda foydalanishni yanada rivojlantirish va samaradorlikni oshirish.