VOLEYBOLCHILARNI TEXNIK-TAKTIK USULLARNI SAMARALI IJRO ETISHIDA HOLAT VA HARAKATLANISH KO‘NIKMALARI - Sodikov Alisher Azamatovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Voleybol texnikasi o‘yinni olib borish uchun zarur bo‘lgan holat va harakat usullari majmuasidan iboratdir. Harakatlar texnikasi turli vaziyatlarda maqsadga muvofiq, samarali harakat qilish bilan baholanadi.Ushbu maqolada voleybolga xos texnik-taktik usullarni samarali ijro etishda holat va harakatlanish ko‘nikmalarining o‘rni to‘g‘risida malumotlar keltirilgan.