OʻRTA TAʼLIM MAKTABLARIDA MATEMATIKA FANINI OʻQITISHDA INNOVATSION YONDASHUV - Amirova Muxlisa Elmurot qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, taʼlim texnologiyasining innovatsion modeli asosida matematika fanini oʻqitish orqali raqobatbardosh kadrlarni innovatsion tayyorlash va shaxsni shakllantirishda uning roli ilmiy tomondan ochib berilgan.