BOLALARDA STRESS VA DEPRESSIYAGA NISBATAN PSIXOLOGIK IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH - Karjanbayeva Zamira Anarbayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarda depressiyaga nisbatan immunitet hosil qilis haqida yoritib berilgan. Psixologik mashgʻulotlar orqali insonni depressiyali va stressli vaziyatdan chiqib ketishi haqida batafsil yoritib berilgan. Shuningdek, ayrim treninglardan na’munalar keltirilgan.