MANTIQIY FIKRLASH VA MATEMATIKA - Atanov Baxodir Abdumutalovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o’rta umumta’lim maktabi o’quvchilarining mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini oshirish, mustaqil fikr yuritish qobiliyatini rivojlantirish, shuningdek,mantiq ilim qonun-qoidalarini atroflicha muhokama qilingan.