O'QUVCHILARGA ONA TILI FANINI O'QITISHDA ZAMONAVIY USULLARDAN FOYDALANISH - Roziqov Hamza Bahodirovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ona tili fanini o‘quvchilarga o‘rgatishning zamonaviy yondashuvi haqida ayrim fikr-mulohazalar yuritilgan. Shuningdek, maqolada Ona tili ta‘limini bugungi kun yoshlariga o‘qitishda muhim bo‘lgan jabhalar, sohadagi muhim bo‘lgan jabhalarga ham bizning taqinimiz bo‘yicha baho berilgan.