OQBOSH KARAM HOSILDORLIGIGA MINERAL VA ORGANIK OʻGʻITLARNING HOSILDORLIGI VA HOSIL SIFATIGA TAʼSIRI. - Farxod Xashimov; Xayitov Mamadiyor; Shahboz Yoqubov; Ibragimova Nasiba (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Tadqiqotlar shuni koʻrsatdiki, yaxshi taʼmga ega oqbosh karamning yuqori va sifatli barqaror hosil olish uchun N150P150K100 fonida oʻgʻitlardan foydalanish tavsiya etiladi.