O`ZBEK MUSIQASIDA QO`SHIQ JANRI. - Xashimova Dilzoda Baxoriddin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada O`zbek musiqasida qo`shiq janri kelib chiqishi tarixi omillari haqida kompozitorlar va bastakorlarning qo`shiqchilik ijodi asarlari xaqida so`z boradi.