AYOL VA ERKAKLARDA SOCH TO'KILI SABABLARI VA DAVOLASH CHORALARI - Muzaffarov Nursaidbek Muzaffar o'g'li; Rajabboyeva Dilfuzaxon Abdumalik qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ayollar va erkaklarda soch toʻkilishi, kelib chiqish sabablari, ularning turlari, tibbiyotda va aholi oʻrtasida davolash usullari hamda soch parvarishi uchun maʼlumotlar keltirilgan.