ORGANIZMDA VITAMIN YETISHMASLIGI VA UNING AYOLLAR SALOMATLIGIGA TAʼSIRI - Rajabboyeva Dilfuzaxon Abdumalik qizi; Muzaffarov Nursaidbek Muzaffar o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Organizmning vitaminga ehtiyoji, vitamin tanqisligi hamda uning natijasida kelib chiqadigan kasalliklar, vitaminning turlari, surunkali avitaminozni ayollar salomatligiga tasiri, hamda uning davolash usullari, organizm uchun foydali vitaminlarni kunlik ovqatdan va tabiiy mahsulotlardan hosil qilish usullari.