MUSTAQILLIK YILLARIDA O‘ZBEK XALQ CHOLG‘ULARIDA IJROCHILIK SAN’ATI - Alimova Sabohat (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mustaqillik davrida o‘zbek xalq cholg‘ulari orkestri oldida turgan vazifalardan biri yangi va yirik shakldagi asarlarni o‘zlashtirish