AFG‘ON RUBOBI KELIB CHIQISH TARIXI - Mamatova Adolat (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu manbada sozandalik san’atida o‘ziga hos ijrolarga boy bo‘lgan milliy cholg‘umizga aylangan, imkonyatiga boy bo’lgan, afg‘on rubobi va uning hozirgi kundagi ijro uslubi takomillashgani haqida fikr yuritilgan.