ELEKTRON CHIPTALAR TARIXI VA ULARNING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Qambarov Muhsin (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Chiptaning turlari va ularning tariflar va Chiptalar tarixi va rivojlanish bosqichlari, shuningdek, chiptalarning afzallik va kamchiliklari haqida atroflicha ma’lumotlar berilgan.