NOGIRONLIGI BO’LGAN SHAXSLARNING IJTIMOIY HUQUQLARI. - Hasanova SHaxinabonu Alisher qizi; Ro`ziyeva Malika Ilyos qizi; Abbosova Maftuna Subxonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nogironligi bo’lgan shaxslar ,ularning ijtimoiy huquqlari, va bu huquqlaridan qanday faydalana olishlari nogironlik turlari davlatimizda nogironlarga qaratilgan e’tibor va imkoniyatlar fikrlar haqida.