СИЁСИЙ ЖАРАЁНЛАРДА СУНЪИЙ ИНТЕЛЛЕКТНИ ҚЎЛЛАШГА ОИД СЎНГГИ ТЕНДЕНЦИЯЛАР - Суюнов Беҳзод Баходирович ( (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада сиёсий жараёнларда сунъий интеллектдан фойдаланишга оид замонавий тенденциялар ҳамда уларнинг ўзига хос хусусиятлари таҳлил қилинган. Шунингдек, сиёсий жараёнларда қўлланилаётган дипфейклар ва уларнинг таъсири кўрсатиб ўтилган. Бундан ташқари, айрим хорижий давлатларнинг сунъий интеллектни ривожлантиришдаги устувор мақсадлари ва молиялаштириш ҳажмлари таҳлил қилинган.