KASB VA YOSHLAR YOXUD YOSHLARNI KASBGA YO`NALTIRISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Berkinbayeva Dilnoza Kabiljanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta`lim jarayonida o`quvchi yoshlarni kasbga yo`naltirish, kasb tanlash masalalari, shungdek, o`quvchilarni kasbga yo`naltirishda yosh bosqichlarini inobatga olish xususiyatlari bayon qilingan.