XORIJIY TILLARNI O’RGANISHDA TAQQOSLASH METODINING AFZALLIKLARI - Farangiz Abdurahmonova (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada chet tillarini o’rganishni osonlashtiradigan – qiyoslash usuli, xorijiy tillarni o’zlashtirishning eng nozik nuqtalari xususida so’z boradi. Binobarin, hozirgi kunda o’rganilish talabi yuqori bo’lgan ingliz hamda fors tillarining mushtarak hamda ayricha jihatlari keltirib o’tilgan.