“OQ KEMA” QISSASI QAHRAMONLARINING BADIIY TALQINI - Abdurahmonova Farangiz Husan qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk qirgʻiz adibining dunyo tan olgan oʻlmas asari “Oq kema” asari qahramonlari badiiy jihatdan tahlil etilgan. Shuningdek, ushbu asar mavzu koʻlamining bugungi kundagi ahamiyati ochib berilgan.