BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARDA FAOL FUQAROLIK KOMPETENTSIYASINI TAKOMILLASHTIRISHNING INNOVATSION-PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI - Asadullayeva Nargiza; Asadullayeva Nargiza (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Jamiyatni modernizatsiyalash jarayonida talaba-yoshlar jamityatimiz taraqqiyotining yangi bosqichining maqsad va vazifalarini tushunishi, o’zlarining ongiga singdirishi muhim vazifa hisoblanadi. Ushbu sohada talaba-yoshlar malakaga ega bo’lmasada, nazariy bilimlarga ega bo’lishlarini ta’minlash zarur.