KORRUPSIYA - Usmonova Shoxsanam; Mutalipov Abdulloh (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurashning nazariy masalalari tahlil qilingan. Tadqiqotchi ushbu maqolada koʻplab olimlarning fikrlarini bayon etgan. Bundan tashqari, ushbu sohada muammoning koʻplab xususiyatlari tahlil qilingan.