KAMOL IBN HUMOMNING HAYOTI VA ILMIY MEROSI - Abdullayev Hadiyatulloh, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Kamol ibn Humomning ismlari, laqabi, tug‘ulgan sanasi, Fatvo berishda oʻrinlari, olim haqida ulamolarning maqtovlari va ilmiy merosi haqida ma’lumotlar yoritilgan.