O‘ZBEK TILSHUNOSLIGINING NAZARIY VA AMALIY MASALALARI - Majidova Shahnoza Komilovna; Ashurova Muhayyo Rustam qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali bugungi kundagi tilimizda mavjud bo‘lgan dolzarb masalalar shuningdek, aholi ayniqsa yoshlar orasida imloviy savodxonlikning bo‘lmasligi, so‘zlashuv usulida tilimizga turli g‘aliz so‘zlarning qo‘shib foydalanishi kabi muamolarni yoritish eng oliy maqsad sifatida olingan.