ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ФИРИБГАРЛИК ЖИНОЯТЛАРИ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ БЎЙИЧА ХОРИЖИЙ ДАВЛАТЛАР ТАЖРИБАСИ - Аслонов Жавоҳир Шўхрат ўғли (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада профилактика инспекторининг фирибгарлик жиноятларини олдини олишни ташкил этиш, ушбу соҳа бўйича ҳорижий давлатлар тажрибалари ҳамда соҳани ривожлантириш бўйича таклиф ва тавсиялар берилган.