UMUMIY OʻRTA TAʼLIM TIZIMIDA YANGI AVLOD DARSLIKLARINI YARATISH JARAYONLARINI BOSHQARISH MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH. - Eshmaxmatova Mohigul , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy oʻrta taʼlim tizimida yangi avlod darsliklarini yaratish jarayonlarini boshqarish mexanizmini takomillashtirish, ta’lim vositalari, shuningdek, ta'limning uskunaviy didaktik asoslari bilan tanishtirish yoritib borilgan va taʼlim tizimida yangi avlod darsliklarining qoʻllanilishi haqida so’z boradi.