KIMYOVIY USULNI DORI MODDALAR TARKIBINI NAZORAT QILISHDA QO’LLANILISHI. - Qoraqulov Hasan Sunnatullayevich. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anontatsiya: Farmotsevtik dori mahsulotlari analgin ( O H S NaO N H С 2 4 3 16 13  ) va dimedrol ( HCl NO H C  21 17 ) ning tarkibini kimyoviy analiz usuli bilan ularning chinligi, miqdor va sifatini tahlil qilish.