ASTRONOMIYADAN “KIRISH” DARSINI BAYON ETISH METODIKASI - Nomozova D.M; Do’stmurodov E; Itolmasova B; Rajabboyeva B (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Astronomiya fanida “Kirish” mavzusini qiziqarli tarzda bayon qilish o’quvchilarning bu fanga bo’lgan qiziqishlarini oshiradi. O’quvchilarning astronomiyaga qiziqishlarini oshirish, ularning diqqatini jalb etish uchun esa astronomiyaga oid turli tarixiy faktlar va ma’lumotlar, bu fanni boshqa fanlar bilan bog’liqligi, ko’rgazmali materiallar va zamonaviy o’qitish metodlari hamda fanning porloq istiqboli haqida “Kirish” darslarida bayon etish lozim.