IQTIDORLI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASH USULLARI - Davletova Muborak Ro'zimboyevna, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada iqtidorli bolalarni o'qitish va tarbiyalashni tashkil qilishning asosiy vazifasi, bolaning iste'dodi va qobiliyatini rivojlantirish to’g’risida fikr yuritilgan va metodik tavsiyalar berilgan.