AKTIVLARNI BAHOLASHNING ASOSIY TUSHUNCHALARINI IXTISOSLASHTIRISH - Qahramonova Xusnora (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Moliyaviy aktivlar - bu aktsiyalarni, obligatsiyalarni, investitsiya fondlarini, muddatli depozitlarni va ikkilik optsionlarni o'z ichiga olgan likvid shaklga aylantirilishi mumkin bo'lgan har qanday aktivlar.