OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Ravshanqulova Latofat Abdujalilovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTASIYA: Ushbu maqolada har bir bolalarning, qobiliyatlarini oʻz vaqtida anglash. Oʻzbekiston yoshlariga e’tibor bersak, har-bir bolaning oʻz qobiliyati, iste’dodi, talanti bor,ota-ona va oʻqituvchilar tomonidan boladagi qiziqishni oʻz vaqtida anglash va bolalarga toʻgʻri yoʻnalish koʻrsatish hamda oʻzlariga mos keladigan kasbni tanlashlariga koʻmak berish haqida yoritib beriladi.