JISMONIY TARBIYANING TARIXAN RIVOJLANISHI VA UNING PEDAGOGIK AHAMIYATI XUSUSIDA - Ne’matova Dilnoza Zafarjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya:Mazkur maqolada jismoniy tarbiyaning tarixan paydo bo‘lishi va uning rivojlanishi, ahamiyati, bugungi kunda jismoniy tarbiya va sportga qaratilgan e’tibor to‘g‘risida ma’lumotlar bayon etilgan