OILADAGI SHAXSLARARO MUNOSABATLARDA SHAXS AGRESSIVLIGI MUAMMOSI - Qudabaev Umar Sergaziyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi shaxslararo munosabatlarning tiplariga va agressiya tushunchasiga qisqacha ta'rif berilgan. Agressivlikni oldini olish bo’yicha chora - tadbirlariga alohida urg’u berilgan.