AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘QITISH METODIKASI - Mamadaliyeva Muhayyo Komiljonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Informatika o‘qitish metodikasi – informatikani o‘quv predmeti sifatida va turli yoshdagi o‘quvchilarga uni o‘rgatish jarayonining qonuniyatlarini o‘rganadigan fandir.